terrapy retreat 2024

TERRAPY RETREAT

by | Jul 2, 2024

 

29 september t/m 2 oktober 2024

 

Zorgen voor mensen is één van de belangrijke ethische principes in permacultuur. We beleven een tijd vol turbulentie, verschuivingen en collectieve rouw en woede. Samen met Anneke Sips  bied ik een schuilplaats tegen de stormen deze herfst: het Terrapy Retreat.

Voor iedereen die natuurlijke zelfzorg wil combineren met zorgen voor de aarde. Want zo ervaar je hoe natuur meehelpt in zorgen voor jou. Een mooi inzicht om je voor te bereiden op een dragelijke winterperiode.

 

NMG voedselboscursus 2022 Malika Cieremans

Het Terrapy Retreat

Brengt je dicht bij jouw natuur, wat je de kans biedt om jouw innerlijke kracht te herinneren.  Merk je natuurlijke ritme weer op en omarm je talenten.  Laat jouw levenskracht weer stromen.

Hoe kun je de mentale gezondheid versterken, stress en angst verminderen, en een diepere verbinding met jezelf en de aarde ontwikkelen?

Onze benadering is diep geworteld in de nieuwste trauma-geïnformeerde therapieën, yoga en mindfulness-technieken, natuurvoeding,- en kruidenkunde, geïnspireerd door permacultuur.  Volledig afgestemd om je te helpen je emotionele landschap opnieuw vorm te geven.

Met een basis in onbewuste herprogrammering en de kunst van visioning, begeleiden wij je door een transformerende en voedende reis.

Samen zullen we diep ecologisch werk verrichten. Bekijk je omgeving van binnen en buiten en ontwikkel je regeneratief leiderschap. Lees meer informatie…

Klik op het appeltje om naar de website
over het Terrapy Retreat te gaan

 

 

NMG voedselboscursus 2022022