Earth based art

read the english version here

nest

art

Beeldend werk

Beeldende kunst en fotografie zijn mijn manieren om de wereld beter te bekijken. Ik vul mijn persoonlijke schatkamer met de schoonheid die ik om mij heen aantref.

Earth-based-art-space

space

Galerie in zutphen

Een plek waar kunstenaars onze blik op de natuur verruimen en prachtige verbindingen laten zien. En waar leven-ondersteunende groene projecten aandacht krijgen.

Chantal-van-Genderen-programma

time

Programma

Kunsttentoonstellingen, out-of-the-box activiteiten en presentaties over groene initiatieven. We bewegen met de seizoenen mee.

Art   Talk

 hanna mattes

 

“Daarmee werd mijn persoonlijke verhaal in een groter geheel opgenomen, het maakte deel uit van de kosmos” 

Naar het interview.

celestial artist

Hanna mattes

Hanna volg ik sinds zij de Gerrit Rietveld Academie afrondde. Ze is me altijd blijven verwonderen. Haar bijna buitenaardse perspectieven, de manier waarop ze zichzelf neerzet als het hoofdkarakter op een zich altijd ontwikkelende planeet. Ze heeft een groot gevoel voor aardse zaken en het talent om haar fascinaties op meerdere manieren uit te drukken. Daarmee is ze zeker een  heldere ster aan mijn firmament.

artist

Chantal van genderen

picture a garden

Waar kunstenaars hun huizen bouwen, voedsel verbouwen, hun kinderen grootbrengen en hun kunst maken. Een plek waar je je kunt verwonderen en waar je kunt opladen. Een plek waar je je creativiteit en het leven viert. Is dat een droom?

Laten we nu en hier beginnen.

Distelwolk
sprieten palmen
Drakenland

connect

Langs komen?

Bezichtigen van het werk kan op afspraak. Dat geeft tijd en ruimte om het werk beter te leren kennen en je kunt vragen stellen als je dat wilt. Na jarenlang in een galerie gewerkt te hebben, weet ik dat mensen dat soms spannend vinden. Maar dat is het niet, beloofd! Voel je welkom.